Over ons

Liesjes baby stuff

Als ouder wil je het beste voor je kleintje; de mooiste babykleding, de zachtste slaapproducten en de handigste items voor onderweg.
Vanuit deze liefde en die voor handgemaakte producten, zijn wij Liesjes Baby Stuff begonnen.

Met liefde handgemaakt

Bij Liesjes Baby Stuff zijn wij dagelijks bezig met het maken van de mooiste babyartikelen, alles met de hand. Hierdoor kunnen we de finishing touches naar wens doen. Precies hoe jij het voor ogen hebt. Bekijk ons assortiment en zie de personalisatiemogelijkheden.

De beste verzorging voor jouw kleintje

Als het gaat om de verzorging van je kleintje dan is alleen het beste goed genoeg. Daarom hebben we een speciale categorie met zachte handdoeken, comfortabele badjassen en fijne baby slaapzakken.

De veiligste en zachtste slaapplek

Bij Liesjes Baby Stuff zijn wij gek op de Babynestjes. Dit innovatieve babyartikel is uiterst comfortabel en geeft je kleintje de geborgenheid en veiligheid die hij of zij nodig heeft. Daarnaast geeft het jou de mogelijkheid om je baby even neer te leggen zonder zorgen.

Creëer de fijnste babykamer

Naast baby-items, hebben wij ook accessoires om een fijne babykamer te creëren, zoals prachtige boxkleding, dekens, aankleedkussenhoezen en luiermanden. Alles naar eigen smaak te personaliseren.

Voor ouders, grootouders, ooms en tantes

Wij zijn er voor de ouders, grootouders, ooms, tantes en eigenlijk voor iedereen met een kleine spruit in de omgeving. Bij Liesjes Baby Stuff vind je de mooiste babyartikelen, handgemaakt en naar wens gepersonaliseerd.

Kwaliteit en duurzaam
Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel, daarom kiezen we voor fijne en milieuvriendelijke stoffen.

Hierdoor weet je zeker dat je kiest voor de beste items die met liefde en zorg zijn gemaakt.

Voor jezelf of een andere liefdevolle ouder

Met onze artikelen maak je niet alleen jezelf gelukkig, maar ook een ander. In ons assortiment vind je mooie cadeaus voor een babyshower of tijdens een kraambezoek.
Geven is natuurlijk nog leuker dan krijgen 😉

Ontdek hier ons assortiment; wij zijn er trots op en hopen dat jij er ook blij van wordt.

Veel liefs,

Annelies van Liesjes Baby Stuff