Bestellen en verzenden

Bestellen en verzenden!

Zodra je bestelling bij ons binnen is gaan wij meteen aan de slag.  Natuurlijk doen wij er alles aan om alles zo snel mogelijk te versturen  maar omdat wij alles speciaal voor jou op maat maken kunnen er verschillende levertijden zijn. Bij een grotere order word alles in 1 keer verzonden, indien anders aangegeven. Zou je je bestelling liever eerder ontvangen neem dan gerust contact op. Dan kijken we samen naar een oplossing. Kijk voor de levertijden onder de rubriek "Levertijd"

Dan komt het moment van verzenden. (SPANNEND)

Woon je in Nederland en past je pakje door de brievenbus  dan word dit geleverd met DHL als brievenbuspakket. De kosten hiervoor zijn €3.95 Past het niet door de brievenbus dan word het geleverd door DHL als pakket hiervoor zijn de kosten € 5.75. Je krijgt altijd een track en trace code zodat je kunt zien waar je pakket op dat moment is en wanneer de (verwachte) leverdatum is.

Woon je in Belgie dan versturen wij  met  pakketpost. Hiervoor rekenen wij € 7.95 Ook hiervan krijg je een track en trace code.

Woon je in een ander land neem dan contact met ons op over de levertijd en verzendkosten via liesjesbabystuff@outlook.com

Gratis verzenden is mogelijk!

Bij een order vanaf €75 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Let op: past het pakket niet door de brievenbus? Dan wordt je zending minimaal 2x bij je aan de deur aangeboden. Kun je het pakket niet in ontvangst nemen? Dan gaat het pakket vaak naar aan afhaalpunt. Mocht het pakket retour afzender komen, dan kunnen we de zending opnieuw versturen. De bijkomende verzendkosten zijn dan voor jouw rekening.